Happyland

I'm just a dreamer, I dream my life away

Laupäeval pidid mu vanemad maale minema. Asi jäi mõistagi katki, sest autol ütles piduritross üles. Well, laud jäi ka tänu sellele jamale ostmata. Tüüpiline. Natuke naljakas ka, sest alati juhtub midagi tobedad. Vahel on toimuv isegi liialt tobe ja nõme.
Kunagi kolmme ajal kooberdasin Hendriku (raske on Mort öelda/kirjutada) juurde kus pidi toimuma Dragon. Toimuski, aga natukene hiljem... kui Uku lõpuks kohale jõudis. Minust ja Terryst said kassid. Nagu, unistuste täitumine. xD Lisaks kõigele muule said meist ka õed... ja Hendrik oli "väikevend". Peaks vist natuke piinlik olema meie mässumeelsuse pärast. Lõbus oli, raisk. Polnudki enam kaua mängida saanud... ilmselt ülejärgmisel nädalavahetusel jälle (kui Terrt Tartus on).

Vahepeal juhtus veel üks ülimalt tähtis asi. Minu kadunud telefon leiti üles! Põlvast! Probleem seisnes selles, et vana laadia pandi põlema. xD Esmaspäeval käisingi uut jahtimas. Selgus, et Tartus on ainult üks koht kus LG omasid müüakse. 350.- kulutasin sellele jamale. Ohwell. Vähemalt telefon on hea!
Tegelikult sain linnas Hendrikuga ka kokku. Ta tutvustas mulle põgusalt Alot. Haa! Ta on trummar. Hendriku sõnade kohaselt paganama hea. :P Mõistagi suutsin nimega Alo luua esimese seose ühe blogi järele. :P Angel, nimelt.

Täna ootab mind tunnetuses test. Nagu, igal nädalal peab ühe tegema, et saada seminaril punkte kirja. See aine on nii igav! Ving! Positiivseks võib lugeda ainult seda, et seal olen koos Lummiga. Well, kes meid teavad peaksid mõistma, natuke. Vahel on päris fun (kui ta ei ole liialt süvenenud). Nüüd tuli alles meelde, et peaks talt poksi kohta küsima. Well, loodetavasti jääb meelde.
Fennougristika on ka täna. Väga lahedad loengud laheda õppejõuga. Yay. Vähemalt seal on lõbus kuulata ja mõelda. Nalja saab ka. Eriti vanema õppejõuga. XD

Minu Dragoni tegemisest ei tule niipea midagi välja. Puudub motivatsioon maailma edasi kijutada. Üks nurgake sellest on peaaegu valmis... Loodangi nüüd vaikselt, et ehk kusagilt hüppab motivatsioon õlale ja paneb mind kirjutama. Vahel on päris tore naiivne olla. :)
Bussijaamast hoian ikka võimalikult kaugele. Seal on R-Kiosk ja ma ei taha selle lähedale sattuda. Sealseid tegelasi ka ei taha näha. Liiga palju negatiivseid mälestusi suvest. Nagu, see jama rikkus mu ilusa (kindlasti oleks ilus olnud!) suve ära! Järgmisel suvel lähen ka tööle. Siis valin juba hoolikamalt. :P Äkki lähen lausa kuhugile kaugemale... unistada ju võib!

Neljapäeval ootab mind 2 tundi trumme. Täitsa ootan juba! :) Martiniga rääkisin ka vahepeal trummide teemal. Ta soovitas matil harjutada topeltlööke ja muud sarnast. Seda soovitust peab kahtlemata võitma kuulda. Tahaks nagu kuhugile õpingutega jõuda. Näiteks ühel päeval koju trummid hankida ja siis kusagil veel mängima hakata. Bändis, näiteks. Sinna läheb veel PALJU aega, sest ma ei taha halvasti mängida. XD Enne peaks põhitõed korralikult tegema selgeks ja korralikult mängima õppima. Vähemalt on eesmärk olemas.

Kunagi kaugemas tulevikus (mis ei olegi väga kauge enam) toimub Viljandis piiksukas. Sinna minekuks on vikat vaja teha... :) Kõigi eelduste kohaselt see lausa valmistatakse mulle. Yeah. Teatavasti olen relvade meisterdamise alal suhteliselt äpu. GM on suht jama piiksukal. Samas, mida muud ongi oodata nii noorelt? Õnneks läheb Tartust päris korralik kamp kohale ja saab lõbutseda. :* Näiteks Goblin, Dani ja Mialee lubasid ilmuda mängule.
Katsetasin ju vahepeal kotti õmmelda. Kaos. Totaalne kaos. Õmmelda ma ka ei oska... Tulemus meenutab punast vorsti. XD

Liiga palju juttu.
Kokkuvõte: Minul läheb hästi! :)

0 kommentaari:

Kuulsusetu

Kaasautorid

Minevik