Happyland

I'm just a dreamer, I dream my life away

Well, loengus olen. Tegemist on tunnetuspsühholoogiaga. Kõlab huvitavalt? Haa! Ainult kõlab (kui kaugelt kuulata). Tegelikult pole see üldse nii huvitav, sest sain sarnast ainet juba eelmisel aastal. Siis olid paremad õppejõud ja värki. Ohjah. Vähemalt saan nüüd ainult osaliselt kuulata ja enamuse ajast millegi muuga tegeleda... kui oleks midagi põnevat praegu teha. Well, nii palju siis sellest.

Lugesin paar päeva tagasi ajalehest meie uue eelarve kohta ja olin "natuke" tige. Miks nad hoiavad kokku tervishoiult? Inimeste tervis ei peaks kannatama... võtaks ära riigitööliste palgast... aga ei. Peab võtma Haigekassalt ja lastelt! Lastetoetuste kaotamise plaan oli teine sokk (vabandust, et saa õiget tähte teha. Kuradi Vista, raisk). Miks peaks kannatama lapsed JA tervishoid? Pensionäridele pannakse pensioni juurde, aga kes mõtleb lastele? Laps ei tee häält - võtame temalt. Yeah, hea plaan. Mis saab suurtest peredest? Kuidas nemad ostavad oma lastele riideid, tööihikuid, toitu? Müstika. Lausa hea meel on, et mina kasvasin enne suureks ja olen peres ainus laps. Ometi võib öelda, et sellest reaalselt kasu on.

Virisemine virisemiseks.

Homme lähen trumme mängima. Yay! Sai sellest juba Keviniga räägitud. Nüüdsest hakkab olema üks tund nädalas. Seega, rohkem aega tegelemaks tähtsate ja lõbusate asjadega (trummid on ka lõbusad!).

Ülikool võtab päris kena hulga aega. Raamatud, loengud, õppimine-õppimine-õppimine. Ilmselt lähen pärast seda loengut jälle raamatukokku ja katsun mõnest raamatust ennast närida läbi. Sellega peab ka kunagi tegelema (soovitatavalt enne sessi algust). Tundub kuidagi hästi mõistlik.

Mis kuradi pärast adapter ühendust ei anna?! Kas selles pistikus tõesti pole voolu? Okei, nüüd on mul paanika. :/ Mida teha kui läpakal aku saab tühjaks? Ohwell.

Lõpetan parem siin sogamise. Loen jälle ajalehte vms.

PS. Kristel on tubli! :*

0 kommentaari:

Kuulsusetu

Kaasautorid

Minevik