Happyland

I'm just a dreamer, I dream my life away

Eile hommikul ärgates oli MEELETU peavalu. Terve päeva valutas vahelduva eduga (ilma valuvaigistiteta oleks totlaane ajusurm olnud). Õhtul oli Ihastes väike istumine. Rääkisime Uku ja Hendrikuga Juuniorist. Saime targemateks ja peamised asjad panin märksõnadena kirja. Sai palju tarka juttu ja häid mõtteid. Tore oli.

Täna ootab mind vähemalt 2 tundi trumme. Tore. Polegi päris kaua saanud midagi mõtekat teha. Matil natuke vahelduva eduga toksin. Nüüd alustan kordinatsiooni harjutamist. Seda läheb vaja... ja mitte vähe.
Hendrik küsis eile, et miks trummide asemel fotoka ostsin. Mulle jõudis ka kohale, et oleks võinud ikka trummid hankida. Lolz. Lähen kunagi uuesti tööle ja saan trummid ka. Millegi nimel peab pingutama (peale kooli, muidugi). :*

Miko tellib vist endale Sliverid. Siis peaks endalegi uusi kaarte hankima juurde. Slivereid mullegi...

Nädalavahetusel peaks midagi toredat tegema. Näiteks maale minema. Jah, just. Seal on kassid ja sügis. :) Kaks päeva olen mõelnud, et võtaks välja minnes fotoka kaasa (ilus ilm ja hea valgus)... mõlemal juhul unustasin maha. Täna pole vist mõtet hakata vedama... vihmane ja kole. Samas, kui kaasa ei võta läheb ilm nagunii ilusaks. Murphy, noh.

Minu blogi on nüüd värviline! Tahtsin roosaks teha... värvide muutmisega liiga palju tüütut jama. Vaheldust oli vaja.


Ta jälgib SIND.

0 kommentaari:

Kuulsusetu

Kaasautorid

Minevik