Happyland

I'm just a dreamer, I dream my life away

Maailm on täiesti hulluks läinud. Kristiina väikevend (mis väike ta tegelikult enam oli) poos ennast üles. Reedel on tema matused. Ma ei saa aru noortest, kes oma elu ise lõpetada tahavad. Kas on siis tõesti nii raske probleemidest rääkida ja abi otsida/leida. Inimesed on arglikud, seda küll. Aga ikkagi jätkub julgust ja jultumust enesetappe sooritada. Minu arvates ei ole enesetapp lahendus, see on pigem omaette probleem.

Kust võtavad inimesed selle müstilise jõu, et endale nöör kaela panna ja toolile ronida, et siis mõni hetk hiljem maa ja taeva vahel kõlkuma jääda. Kas asi on selles, et enne surma tekib seksuaalne nauding (vähemalt nii väidetakse) või on see lihtsalt soov kõik ümbritsev enda jaoks jätta. Ma ei usu, et pärast surma on elu. Pärast surma on tühjus. See ei ole ju üldse loogiline, et kusagil pilve nurgal istub pika habemega tüüp ja kõlguba jalgu. Kõik (peaaegu) on loogiliselt selgitatav. Jumal pilve äärel ei ole – seega pole teda ka olemas. Vot.



Käisin emaga koos kontserdil. Moskva patriarhaadi koor ei ole üldse nii hea. Minule jättis see küllaltki neutraalse mulje. Neil olid väga-väga-väga lahedad rüüd! Aga positiivne on see, et kooris oli vähemalt üks lõng. Lõngasid on viimasel ajal üldse kahtlaselt palju tekkinud. Enamus „uusi“ on kuidagi kahtlased ja üritavad olla tõelised metalistid. Haha! Neid on kohati naljakas vaadata... oma välimusele pannakse meeletult rõhku... aga kuulatakse kohutavalt kahtlast muusikat. Jaa. Mina kuulan ka kahtlast muusikat. Mudvayne (jah, tegu on nu-metaliga) on hea ja muusikalid muidugi. Üldse, tekkis praegu kuratlik soov minna mõnele heale kontserdile. Antud juhul on vist sümfoonia kõige soositum.

Ah, mõnda head muusikali tahaks näha/kuulda. „Fantoom“ teoorias on, aga see toimub Tallinnas ja ma peaksin tegelema piletite hankimisega. Tegelikult ei paku mulle eesti keeles toimuvad muusikalid ka huvi, sest head tõöget kohtab lihtsalt liiga harva. „Grease“ on üks väheseid erinevusi. See oli tõeliselt naljakas ja tore. Samas, seltskond oli ka täitsa vahva. Mmh. Polegi enam kaua Sandrat ja Gretet näinud. Grete puhul on see ka mõistlik – ta on jätkuvalt Rootsis. Sandra elab ju Tartus! Teoorias vist isegi Annelinnas. Julm.

Kooliga on see teema, et ma loobun. Hangin miski mõteka töö ja katsun saada psühholoogiasse sisse. Yeah! Üldse, nii tahaks midagi huvitavat õppida. Alati tahaks midagi enamat võimalikust... Tuleb kohati leppida olemas olevaga ja naeratada.
Life is like a box of chocolate..

4 kommentaari:

Fantoom ei olegi tõlgitud, vot. See on hoopis teistsugune. Webber võttis, tegi raamatu järgi muusikali, ja nüüd tuli keegi eestlane (mul on nimedega probleeme) ja tegi ka raamatu järgi muusikali.
St, kahe erineva inimese nägemused asjast.
Väga hea oli.

Anonüümne ütles ... 10:41 PM  

"Ma ei usu, et pärast surma on elu. Pärast surma on tühjus. See ei ole ju üldse loogiline, et kusagil pilve nurgal istub pika habemega tüüp ja kõlguba jalgu. Kõik (peaaegu) on loogiliselt selgitatav. Jumal pilve äärel ei ole – seega pole teda ka olemas. Vot."

Ma vaidleksin selles suhtes vastu. Imelik, et eludevaheliselt elust tänapäeval nii vähe räägitakse, aga.. huh, see on pikk lugu, kui teada tahad, telli http://www.nebadon.ee/?n=21&valdkond=1 raamat Hinge rännak
Eludevahelise elu uuringud.. tänaseks on juba kümneid tuhandeid inimesi viidud hüpnoosi all rääkima nende eelmistest eludest ja elude vahelisest hingede maailmast.. täna lugesin naisest, kes kirjeldas oma elu kiviajal.. uskumatu ja šokeeriv, aga kui huvitab, telli raamat ära..

Lugesin isegi "Hinge rännakut" sügisel. Mulle ei meeldinud selle raamatu ülesehitus.

Sisu oli intrigeeriv. Kohati tundus asi isegi peaaegu mõistlik ja loogiline. Enamuse ajast jäi ikkagi mulje, et tegu on mingil määral jamaga.

Kõiges võib süüdi olla ka see, et olen liialt kinni enese arvamustes.

Anonüümne ütles ... 1:14 AM  

Polarising filters are a must-have accessory for any landscape photographer.
All in all this is a great digital camera to have if you're looking to take high speed quality pictures or movies. Well Canon, hate to say it, but most amateurs don't like to haul
around an external flash unit.

Also visit my blog - canon 6d review

Kuulsusetu

Kaasautorid

Minevik