Happyland

I'm just a dreamer, I dream my life away

Ilgem paranoia on nüüd kõigi vanade meeste osas. Tuli üks tänaval ligi ja hakkas rääkima. Ta oleks vist lõputult kurtnud oma halvasti läinud operatsiooni üle (südant lõigati vms). Põgenesin kiiremas korras minema. *Vaatab vasakule ja paremale* Üldse, inimesed on imelikud.

Käisin antikvariaadis. Raamatud! Mind ei tohi sellistesse kohtadesse lubada. :p *Ostis endale jälle ühe raamatu* Ja sattusime müüjaga rääkima (hästi lahe ~20 aastane tibin) rollimängudest. Tuli välja, et meil on hunnik ühiseid tuttavaid. Tartu on kohutavalt pisike ja nunnu linnake. Kodu, raisk!

Ostsin endale lisaks kõigele muule erksates värvides pintsaku! :p Väga roheline... erk. :p *Imelik* Pintsakud on üldse ägedad.

Eile hankisin veel uued MTGd ka. Kõige geniaalsem kaart on ikka Mirri the Cursed. Ma ei viitsi sellest hetkel pikemalt kirjutada. Eile oli dragon. Igav oli, sest Vares tegi ~2h tegelast. *Haigutab* Mis kuradit on ühes rangeris nii keerulist? Isegi minu wizard sai rutem valmis. Jaa. Statid on head. Ma ei ole kunagi varem D&D tegelaste tegemise ajal igavleva DMiga MTGsid mänginud. Seiklus, raisk.

Shalalalaa. Peaks midagi uut ja huvitavat lugema.

0 kommentaari:

Kuulsusetu

Kaasautorid

Minevik