Happyland

I'm just a dreamer, I dream my life away

Viimasel ajal on tekkinud tahtmine kirjutada. Ideed on teoorias (vist) olemas, aga need ei ole veel piisavalt selged paberile/wordi jõudmiseks. Lasen neil veel natukene settida. Äkki jõuan lõpuks midagi valmis kirjutatud. Hoar on tubli, Hoar kirjutab PALJU! :p

Sattusin eile lugema Pottery fanfic'i. See oli... imelik. Milline inimene kujutaks ette ROHELISES kimonos Voldemorti?! Juba mõttest tõusevad karvakesed turjal püsti. Õudne!

Detsembris saab juba 9 kuud oldud koos. Aeg on meeletult kiirelt läinud. Täna sattusin mingit tobedat mängu mängima (sisaldas jõuludele omast muusikat). Korraks tekkis isegi tunne, et varsti on jõulud. :p

Mmh. Peaks endale jõuludeks mingid plaanid tegema, aga ei viitsi. Sinna on nii palju aega... eelmisel aastal olin üksinda kodus ja jõin veini *naerab*. Üksinda terve pudel ära juua on tegelikult suur saavutus... Uut aastat ma vist ei taha. Eelmisel aastal oli ÕUDNE. *väriseb* Krevetid on kohutavad. Eelmisel aastal sain neist toidumürgituse ja olin voodis siruli. Mäletan ainult seda, et VÄGA paha oli.

C vitamiin teeb õnnelikuks. Tegelikult lihtsalt ülimalt energiliseks, aga see teeb õnnelikuks (ja natuke kiuslikuks). Yeah!

Mmmh. Peaks mainima, et Uku on suurepärane kokk.

Head ööd! :)

0 kommentaari:

Kuulsusetu

Kaasautorid

Minevik