Happyland

I'm just a dreamer, I dream my life away

Eile saigi käidud Rene matustel. See oli tõesti kub. Ta oli ju nii noor. See pani mõtlema elu haprusest.
Temaga juhtunud õnnetus oli lihtsalt nii tobe! ... ja ometi kurbade tagajärgedega.
Vanast klassist oli meid kohal ainult 3! Enamus ei vaevunud ennast lihtsalt kohale lohistama. :/

Elu on nii neetult habras. Iga päev juhtub õnnetusi. Kas ühel päeval juhtub ka minuga õnnetu õnnetus? Kes teab. Kõik on alles ees... Noorelt suremine on vale. Enesetapud on valed. Miks inimesed seda üldse teevad? Väga suurel osal enesetapu juhtudest on põhjused küllaltki tobedad ja lahendatavad. Enne endale käe külge panemist võiks PIKALT mõelda ja kellegagi rääkida. Igast situatsioonist on mingi väljapääs. Pole mõtet haarata esimesest mõttest - enesetapust. Pigem natukene mõelda ja oodata.

Paar aastat tagasi rääkisin sõbraga, kes tahtis enesetappu teha. Õnneks ta loobus sellest plaanist. Kas tänu minule? Ma tõesti ei tea. Tuleb tunnistada, et vestlus temaga oli tõeliseslt piinav ja väsitav. Ta on elus ja mässab ringi.

Emodest ei saa enam ammugi aru. Enda lõikumine? Häh! See on lihtsalt tobe. Ma ei usu, et miski võiks mind enda lõikumiseni viia, sest haavadesse lähevad pisikud ja on muidu valus. :/ Endale sihilikult haiget tegemine kuulub minu jaoks müsteeriumite alla. Kogemata ikka juhtub... aga sihilikult... Kas valust saab mingi naudingu? Kas see võtab vaimse valu ära? Parimal juhul hetkeks... kui sedagi. Palju lihtsam oleks kuulata muusikat või valu muul moel välja elada. Tähelepanu saavutamiseks enda lõikumine on veel eriti tobe. Selliseid inimesi mõnitatakse ja halestetakse (kui sedagi)... miks peaks keegi soovima olla mõnitatud? Tähelepanu saab ka märksa mõistlikumal moel. Näiteks midagi head tehes (iga inimene oskab midagi).

Egoistidest saan aru. Iga inimene peabki ennast austama ja endasse hästi suhtuma. See annab jõudu ja energiat. Madala enesehinnanguga ei jõuta elus kuigi kaugele, sest puudub julgus võidelda.

*Vajub uuesti mõttesse*
Mõelge natuke selle pildi üle

Talv on lõpuks ometi käes (kuigi kuupäevad väidavad midagi muud). Eilne ilm oli kohutav... lumi, tuisk, külm... Prr.

Ilusat päeva,
Eve

0 kommentaari:

Kuulsusetu

Kaasautorid

Minevik