Happyland

I'm just a dreamer, I dream my life away

Toomas Meola sai täna vangist välja. Kui kaua kulub tal aega uuesti vanglasse sattumiseks? Kas ta üldse vanglasse uuesti läheb? Kurat seda teab. Lihtsalt lastest on kahju... mingi uurimuse kohaselt on väga suur osa inimestest vähemalt mingil määral pedofiilid. Kahjuks ei suuda hetkel täpseid numbreid meenutada (tegelikult ei taha ka, sest tulemused olid leebelt öeldes häirivad). http://www.blogger.com/post-create.g?blogID=21964744
Blogger: Tipa-tapa läbi elu - Create Post
Lugesin antud uudise kommentaare ja otsustasin mõned ka siia panna.

By Irw: "T. Meolale vajaliku raviprotseduuriga saaks hakkama iga veterinaar, vanasti suutis sellise lihtsa opi sooritada ka enamus taluperemehi. Kuidas küll vanglas T. Meola talle nii oluliselt vajalikust raviprotseduurist ilma jäi, on küll kummaline...Loodetavasti teostatakse talle see vajalik opp mõne lapsevanema poolt siis ära..."
Kastreerimine oleks ka minu arvates sellisel puhul kõige õigem karistus. See ei tee mind veel sadistiks, eks? Laste vastased kuriteod ongi minu jaoks kõige häirivamad ja karistused lihtsalt peavad olema karmimad. Enne tähtaega vanglast vabastamine on rumalus. Sellisel puhul on hea käitumine väga tobe põhjus. Asi võib muidugi olla minu arvamuses pedofiilidest... Minu nägemuse kohaselt on pedofiilid just rahulikud ja paistavad heatahtlikud ja toredad. Mõnel puhul lausa pereisad.

By Kurat küll on seadused: "Ei tea, kas litsus kohe kommipoodi. Silmad vilavad peas, tilu sirgel."
Mingi osa minust nõustub ka selle kommentaatoriga. Miks ta ei oleks pidanud? Pole ju kaua saanud... nüüd vaja kaotatud aeg tagasi teha. Lihtsalt hirmus on mõelda.

By Tdi: "ETV võiks talle tööd pakkuda "Laulukaruselli" juhina!"

Rohkem ma täna uudiseid ei loe. Harja ajas juba punaseks ja ennast rohkem vihastada ka ei ole mõtet. Hea on Eestis elada. Pedofiilid igal nurgal Äkki paneks mänguväljakute juurde igaks juhuks masina tasuta kondoomidega. Kaitseks lapsi vähemalt haiguste eest.

0 kommentaari:

Kuulsusetu

Kaasautorid

Minevik