Happyland

I'm just a dreamer, I dream my life away



Alguses jäi selline mulje, et rollimängu ei tulegi... aeglaselt sai hakatud tegelema ja milleni me jõudsime välja... see on hämmastav!
Hommikul mõisteti süüdi kuninga tapmise planeerimises... see oli huvitav. Niisama möla ei maksa hakata vist ikkagi ajama teiste isikutega... kes võivad kasutada iga sõna (jajah, vihje Altonile ). Igavene kahtlusalune... kuid hoolimata sellest kuningannale vaid parimat sooviv saarjanna.

Taas sai tõestatud, et mängijad teevad mängu. Oh neid intriige... ja salasepitsusi. Kui saaks seda vaid uuesti elada läbi... tõeline elamus (kuninga teenri õlal oli hea nutta).

Kuna järge ei ole tulemas... talurahvas (ja mõned kõrgemal positsioonil olevad isikud) plaanisid haarata võimu ja kuningapere võimult tõugata. Varahoidjast oleks saanud kuningas ja kuninganna saatjannast (MINUST!) kuninganna. Kas poleks olnud mitte haiglane ja kahtlane Lisaks sellele selgus veel hunnik huvitavat mängul... Vanem kuningapoeg ei ole kuninga oma! :D

Suurimad tänud GMidele ja KÕIGILE mängijatele
Kolm ilusat päeva Kassinurmes...

Kuninganna saatjanna (kes pole tänaseni nime leidnud )

2 kommentaari:

Kas SEE varahoidja, kes neid kullatükke valvas või? See lokkidega poiss noh:P Ma ei tea ta nime, aga ta istus ka üsna päev otsa seal naha töötoas

Ei, varahoidja oli see harjaga mees...

Kuulsusetu

Kaasautorid

Minevik