Happyland

I'm just a dreamer, I dream my life away

Teisipäeval vaatasin koos Vahuri ja Ukuga halba filmi. Battlefield baseball on viimasel ajal nähtud filmidest kahtlemata kõige idiootsem. See film sisaldab häirivalt palju facepalm momente ja umbes pool filmist on lihtsalt väga WTF. Peategelane (mitte Four-Eyes) on lausa eepiliselt kohutav näitleja ... või peabki ta nii hirmuäratavalt halb paistma. :D Vahel harva tundub, et Google ei ole meie sõber. Igatahes, panin otsingusse antud näitleja nime ... tulemus on SIIN. Jaapanlased ja nende "hea" fantaasia.

Igatahes, eile vaatasin veel ühte halba filmi. Ghost rider on teisipäeval vaadatud filmiga võrreldes peaaegu normaalne. Kahjuks puudus filmil normaalne plot. Ainsaks heaks küljeks olid eriefektid ... neid jagus küllaga. Vahepeal tekkis lausa tunne, et Vin Diesel on kaskadööriks olnud. :D Igatahes, filmi kõige stiilsem koht oli kahe ratsaniku sõit ... Kokkuvõtteks pean ikkagi ütlema, et film oli halb. Ahjaa, lõpp oli ka väga etteaimatav ja tobe.

Täna hommikul võtsin käsile järgmise filmi. The prestige on eelnevate filmidega võrreldes lausa kunstiteos! Hetkel on pool filmi vaadatud ... ilmselt kobisen kunagi tulevikus selle filmi teemadel ka.

Igatahes, täna jääb vähemalt üks loeng ära. Õppejõud on haige vms. Varsti lähen Lõunakeskusesse ja pean vist üksinda uisutama minema. Tanel ei taha äpuna paista ...

Lõpetuseks peaks mainima, et mul on varsti läpakas Win 7.

E.

0 kommentaari:

Kuulsusetu

Kaasautorid

Minevik