Happyland

I'm just a dreamer, I dream my life away

Elesgali Rohelised Mängujuhid toovad teieni:

Husbardid Tulevad Jälle: Hävingu Lävepakk

Maki haldjad on üpriski enesekesksed. Nad mõtlevad ainult oma muredele. Nad ei mõista, et nende valikud mõjutavad ka seda, mis on neist kaugemal. Ka need, kes ei ole otseselt sündmuste keskpaigas, peavad sellega kohanema.

Ja nii pööramegi me oma pilgu nüüd Kifogile. Lõunapoolseim kolmest saarest, kus husbardid ja kasshaldjad on enamvähem alati omavahel hästi läbi saanud.
Kuid mitte enam.
Juba kolmandat kuud on kasshaldjate hulgas levimas imelik haigus. See katk muudab nad väga agressiivseteks ja mõtlematuteks. See haigus on juba nii levinud, et husbardid peavad midagi ette võtma.
Sõda läheneb.
Asja teeb hullemaks fakt, et Kifogil ei ole juba teist kuud ka oma šamaani. Pole kedagi, kes hoiaks ühtsust.
Kasshaldjad, kes pole veel päris katku mõju all on meeleheitel. Nad näevad, kuidas nende kaaslased metsistuvad iga päevaga. Ja kannatada saanud husbardid on valmis neid küttima.
Pinged on haripunktis. Viimases hädas palub kasshaldjate juht abi husbardide külajuhtide kogult. Ja juhid võtavad kasshaldjad vastu Falu Sovarog’i külas

Viimane võimalus.
Rahu või sõda
Husbardid.

11-12 November 2006. See on aeg, kus teil on võimalus astuda husbardide maailma Otepää lähedal Nüplis, Wolff-Õis'i majamuuseumis.

Viimane registreerumisaeg on 26 oktoober. Osavõtu tasu on 125 krooni (Fortuna Elesgalise liikmetele 115), kui maksta enne 27. oktoobrit. Pärast seda on mängu maks kõigile 150 krooni.
Raha kanda Alexander Maasiku arvele 10010492757019 (SEB Eesti Ühispank)
Selgitusse lisada Husbardid II, foorminimi

Detailse rolli saab pärast osavõtutasu maksmist.
Süüa saab õhtul ja hommikul. Kuum vesi ja tee on saadaval enam-vähem koguaeg.

Ööbimisega on nii, et enamus mahuvad ilmselt majja (kaasa magamiskott ja matt. On ka u 8 voodit). Soovijad võivad ka telkida.

Kuna ilm on Novembris päris külm, siis arvestage seda oma kostüümi kokkupanekul. Samuti eeldame, et kõik Husbardid on korralikult meigitud.

Mäng toimub Kosepi järve lõunakaldal. Logistikaalane info tuleb hiljem.

Teie Rohelised Mängujuhid

http://elesgal.pri.ee/foorum/viewtopic.php?t=340 - täpsem info!

0 kommentaari:

Kuulsusetu

Kaasautorid

Minevik