Happyland

I'm just a dreamer, I dream my life away

Tunnen end eriti tobedalt. Valasin endale peaaegu pool pakki mahla peale. Lõhnan (ja ilmselt ka maitsen) nagu apelsin. FAIL tunne on.

Rokiklubisse muidugi ei jõudnud. Ajataju ja laiskus imevad. Näiteks praegu on tunne, et südaöö alles käes... tegelikkuses on kell veerand kolm hommikul. Und ka ei ole ja millegi asjaliku tegelemisest olen ammu loobunud. Praegu rahvaluulet teha ei ole mõtet, sest see eeldaks mõtlemist.

Venemaal protesteeritakse Putini vastu. LOL. Artiklit lugema ei hakanud, sest midagi head sealt nagunii ei tule. Poliitika on ikka nii metsas (mõtlesin päris pikalt, et milline ilusa kõlaga sõna siia sobiks) omadega.

Täna peaks veel asjad kokku pakkima ja Tartust Valga suunas põgenema. Poolel teel jääks pidama... aga ikkagi. Mõte loeb. Hepatiidile sammuke lähemale. ^^

The witcher saab tänasest läpakas olema. Win!

Paar päeva tagasi võtsin raamatukogust T. Clancy poliitilise romaani (vähemalt tutvustuse põhjal jäi selline mulje). Nüüd on viimane aeg seda lugema hakata, sest kooli jaoks vajalik kirjandus ootab juba järjekorras.

... ja ma ootan ühte teatud mängu. ^^

Head ööd/ tere hommikust

0 kommentaari:

Kuulsusetu

Kaasautorid

Minevik