Happyland

I'm just a dreamer, I dream my life away

* Eesti rahvaluules iseseisev töö (tähtajaks 28.02.2009). Tegemist on kuue teksti analüüsimisega. Pean kõike põhjendama ja nuputama välja tekstide autorid. Lisaks tuleb tekstid panna kronoloogiliselt õigesse järjekorda. Tegelesin sellega vahepeal tunnikese ja andsin mõneks ajaks alla. Teksti ei saa uimasena analüüsida. Eesti rahvaluules tuleb igal nädalal taolise mahuga töö esitada... aine eest saab 4AP.

* Ginteri praktikum (tähtaeg peaks olema järgmine kolmapäev, ma loodan vähemalt). Sellega alustasin juba eile. Pean leidma seaduste abil vastused antud küsimustele. Küsimusi oli ~30. Vastuste juurde peaks kirjutama veel enda arvamuse ja muud vahvat möllu.

* Kultuuriloo referaat (tähtaeg peaks olema kunagi märtsis). Teemaks on 13-18. sajand Eesti kultuuriloost. Fun!

* Eesti murded (tähtaeg mai alguses). Oma kodukoha murrete analüüs. Kasutan siin ära oma maakodu... vähemalt murrete uurimine on huvitav.

* Suuline kõne (tähtajaks mai esimene nädal). Pean lindistama inimeste vahelist vestlust ja selle kirja panema. Kõlab lihtsalt? Tegelikult on tegemist paraja masohhismiga. Mõtlesin lindistada mõnda D&D mängu.

... ja veel päris paras hulk tähtsaid asju.

Tegelikult tahtsin lihtsalt öelda, et sain tuludeklaratsiooni tehtud. ^^

0 kommentaari:

Kuulsusetu

Kaasautorid

Minevik