Happyland

I'm just a dreamer, I dream my life away

Eile oli Uru hooaja avamine. Seal olid muhedad inimesed... ja muud loomad. Ott, Liina, Kadi, Seebu, Ossitar, Goblin, Galatea, Maag, Trexxx, Kärts jne jne jne... Hämmastav, Urg mahutab ikka palju inimesi korraga ära.

Kallistused... kallistused... kallistused!

Kuribohi ja veel mingi tüübiga (nimed ei ole kunagi meelde jäänud...) oli huvitav natuke aega linnas olla. Kostüümides... otsisime Erstsele kingitust... ja leidsime ka! :P Lutipudel, mahl ja veel midagi *naeratab süütult*

Ja Urus juhtus jälle õnnetus... jamasime seal ja suutsin kukkuda selja (ja peaga) vastu seina. Vajusin istuma ja pilt kadus ära... maailm oli ilus... ja kuulda ei olnud ka midagi... ja siis aeglaselt tegin silmad lahti ja rääkisin Curuga. Kuulmine oli ikka lootusetu... ja siis tuli see järsku tagasi... mõistagi koos kohutava peavaluga. Jube! Jube! Jube! Ja ma ei tunne eriti oma sõrme... see on paistes ja valutab. Normaalne... Traumapunkti minema ilmselt ei hakka... kipsi ei taha!

Südaööl soovisime Taliesinile õnne... ta on nüüd täisealine :P Kunagi ühe ajal läksime Urust minema... koos Talisesini ja Morgothiga. Vähemalt ei pidanud üksinda minema... :)

*valutab pead ja sõrme*
*VÄRDJAS*

0 kommentaari:

Kuulsusetu

Kaasautorid

Minevik