Happyland

I'm just a dreamer, I dream my life away

Hommik, päike paistab silma - kell on 11. 23. Laske ometigi magada :/

Päev, täielik nõulaifimine... kohutav, ma pole nii kaua enam tetrist mänginud (täna sai seda siis tehtud ja üsnagi põhjalikult). Jenga torni sai ka ehitatud ja väga kummalisi (halvas mõttes) mänge mängitud.

Varsti on valentinipäev. Peaks kirjutama mõned luuletused ja joonistama kaarte - laiskus tapab.

Kuid siiski võtsin end käsile ja hakkasin kuduma salli :P Jah, lõpuks ometi... kavatsen selle veel kiiremas korras valmis saada (no mis see 2,5 m salli siis kududa ei oleks)

Narnia sai ka lõpuni vaadatud. Üllatavalt hea film. Lõpp oli võimas ning üllatav - naerda sai ikka ka (turvises kobras -naerust kõveras-)

Homme on JÄLLE kool. Masendav lihtsalt... Ema ajab hulluks ja kohati hakkab tunduma, et elu ei olegi enam lill -paanika-

Praegu kavatsen jälle hakata ajalooks õppima. Eks näis kas õnnestub ja kui ei õnnestu siis on aega veel ka homme õhtul. Homme on veel matemaatikas töö - hale, ma ei oska seda osa just eriti (või siiski?)

MSNis sai korraks mängitud DnDd ja minust tehti kääbikust munk (pervert nagu ikka ja alati - kohutav, olen nii hukas)

Elu on vist ikkagi natuke lill

Jah, elu on lill. "Keegi ei armasta laiskloom Efkat" sai üsnagi positiivsete inimeste poolt ümberlükatud ja järelikult leidub veel inimesi, kes hooliksid... nii armas (:

Eriti armas on see, et neid oli lausa neli (üks juba puhtast õelusest, et minuga ikka vaielda saaks... samas mina ei kurda) Loodan siiralt, et seda mis õeldi/kirjutati mõeldi ka tõsiselt - või vähemalt valetati hästi -olen jah kahtlane-

Elu on ikkagi lill! -kallistab kõiki armsaid inimesi-

0 kommentaari:

Kuulsusetu

Kaasautorid

Minevik