Happyland

I'm just a dreamer, I dream my life away

Tahtmine läpakat leviteerima panna on suur. Täna sain adapterist voolu, kaks korda! Ekraan lõpetas korralikult funktsioneerimise... ühendasin siis oma *päris* arvuti ekraani läpakale. Hetel asi toimib... adapterit ei tohi lihtsalt näppida. LOL. Paras kivi see minu DELLike.

Väsimus tahab tappa. Magama läksin jälle hilja ja ärkasin ~9. Rohkem magamine ei ole võimalus... ei taha unenägusid. Need on viimasel ajal kuidagi eriti nõmedateks muutunud. :/ Kasside ja muude ilusate asjade asemel näen kaost ja muid ebameeldivusi. Kõige nõmedam on see, et mäletan alati unenägudes toimunut... ja mõtlen nähtu üle. Õnneks ei ürita tähendusi otsida... :P

Täna oleks nagu puuga saanud pähe. Igavesti niru enesetunne on... peaks ka hakkama unerohtusid kasutama. XD Saksa keelde ma täna vist ei lähe... keskenduda ma seal nagunii millelegi ei suudaks.

Ilmselt lähen laupäeval Pärnusse.

Eile käisin ema (& ta töökaaslastega) teatris. Etenduse pealkirjaks oli "Linn"... tegemist oli suhteliselt igava etendusega. Minul vajus silm vahepeal kinni ja mingi mees meie ees vist lausa magas. LOL.

Starlight Express - AC/DC

W00t, postitustele pealkirjade mõtlemises olen kõva.

Go me!

1 kommentaari:

Roosi nimes öeldi kuidagi taoliselt, et kui inimesed hakkavad unenägudele tähendusi otsima, siis on küll antikristuse aeg tulnud

Kuulsusetu

Kaasautorid

Minevik