Happyland

I'm just a dreamer, I dream my life away

Pühapäeval üritas Pätu aknast alla hüpata...

Lugemist ootavaid raamatuid on leebelt öeldes palju. Praegu on selline aeg ka, et ei taha korraga kolme-nelja raamatut lugeda. Lisaks raamatutele loen järjejutte (või peaks neid fanfic'ideks nimetama).

Postimehes oli juttu sellel aastal toimunud inglise keele eksamist. Keeruline olevat olnud. Eksamid peavadki IMO keerulised olema.

2008. aasta inglise keele riigieksamil osales kokku 9293 eksaminandi ning eksami keskmine tulemus oli 67,6 punkti.

Üle 80-punktilisi töid oli mullu 2163 - rohkem kui üheski teises riigieksamiaines. Neid õpilasi, kes ei saavutanud läbisaamiseks vajalikku 20 punkti oli 10, ehk 0,1 protsenti kõikidest eksaminandidest.

*Kehitab statistika peale õlgu*

Varsti peaks Eestiski kinodesse jõudma Browni raamatu ainetel valminud film "Inglid ja deemonid". Esimene film oli heade näitlejatega huumor. Peaks sellel korral lausa kinno minema... Tuleks majandusele kasuks jne. :D

Juunior tuleb loodetavasti juba sellel suvel. Täna pärastlõunal katsun võtta ühendust RMKs tegutsevate jorssidega ja koha osas asjad kindlalt paika saada. Krt, mingis suunas peavad asjad liikuma ka. Salamisi loodan, et saame koha hoopis tasuta... Kui koht kindlalt olemas saab hakata muude asjadega tegelema. Peaks kunagi Liilialt küsima hästi palju küsimusi toidu kohta... :)

Silmad vajuvad juba kinni. Peaks lõpetama kohvi joomise ja lõpuks ometi magama minema...

Suitsiidse kassi jälgimine on keeruline ülesanne.
Head ööd :)

0 kommentaari:

Kuulsusetu

Kaasautorid

Minevik