Happyland

I'm just a dreamer, I dream my life away

Odavat meelelautust oleks tarvis. Soovitatavalt harivat...

Lubasin endale mingil hetkel, et vaatan uuesti Fausti. Tegelikult peaks hankima mingi hulga vanemat sorti filme ja siis lihtsalt maha istuma ja vaatama. Vanad õudukad on teatavasti eriti ägedad. Nalja nabani.

Olen suurema osa päevast referaate kirjutanud. Trükkimisest on villand... homme ronin kirjandusse kohale. Saan targaks ja päikest saab ka. Win!

Peaks selleks nädalaks mingi eriti killer plaani tegema. Lugemise osas saab nagunii masohhism olema, sest päris palju on lugemata ja sess kohe algamas. Olen viimase aastaga päris palju uut ja huvitavat õppinud. Eesti keele osas eriti... usuteadustes nagu ei saanudki väga palju targemaks. "Koraan" on endiselt lugemata. Suvel võtan ennast käsile ja hakkan lugema.

Clio küsib vahelduva eduga naljakaid küsimusi mängu kohta. Ta alustas mängimist päris palju aega enne mind... ometigi, minul on Morrowind ammu mängitud läbi. Ukul on mingid lisad mängule. Ta lubas mulle ka anda. Win!

Pätu ehmatas mind päris korralikult. Olin akna lahti unustanud ja üks teatud karvapall ronis muidugi välja. ÕNNEKS on kassiga kõik OK. Praegu ta igatahes magab keset voodit...

Mehed on müstilised.

Barney - I Love You
Saurus on perv.

0 kommentaari:

Kuulsusetu

Kaasautorid

Minevik