Happyland

I'm just a dreamer, I dream my life away


Minu (läpaka) desktop.

Veebruar on juba käes. Kus on lumi? Miks talv jätkuvalt tulemata on? Veebruar peaks ju olema kõige külmem kuu Eestis. Kus külm on? Väljas on kevadiselt soe. Õnneks ei saja hetkel vihma. Vihm paha ja liiga kevadine. Ilma korraliku talveta ei too ju kevadki rõõmu. Talve tahan.

Eile oli vastlapäev. Uku väitis küll, et lükati nädalakese võrra edasi. Ei usu. Kusagil ei ole kinnitust väitele. Samas, sellest ei sõltu midagi. Eelmisel aastal sai niigi tähistatud Uku, Kristjani, (jäätunud) Hustleri ja (jäätunud) õllega. Vat siis oli lund ja külma. Isegi korralik kelgutamine sai tehtud. Võib juhtuda, et järgmisel nädalal saab ikkagi kelgutama. See oleks fun.

Homme on mängimine. Mängime ilmselt kaarte ja lauamänge. St. Mortile külla ja pühapäeva kordama (ilma Monopolyta). Mort kaotas Monopolys haledalt Ukule ja mina oleksin ka kaotanud (kui mäng natuke kauem oleks kestnud). Ja pärast oli turaka mängimine. Ohjah. Tore oli. Aga nüüd on Mort haige ja saab homme ilmselt meelelahutust (ja kergelt vägivaldsust).

Avastasin just, et mul on mikrofon. Teoorias saan nüüd inimestega kirjutamise asemel rääkida. Lahe.

Koristasin enne lauda. Seal oli kohutavalt palju sodi ja Sillu-Villu (väike pehme hiireke) kolis kolba sisse elama. Piilub sealt välja. :P Isegi Daleiose leidsin üles. Ta vaene loomake (nahkhiireke) oli ennast salli alla peitnud.

Pole enam hiiglama kaua kellegagi vaevunud suhtlema (olgu, Lummi, Aka, Mort ja Uku välja arvatud). Mul ei ole enam aimugi kuidas teistel eluke veereb. Vahel loen blogisid... aga see on ka kõik. Ma ei tea enam kellestki praktiliselt midagi. See on imelik ja harjumatu. Well, kõike annab muuta.

11 kuud.

Läpaka klaviatuur on harjumatu. *Toriseb*

0 kommentaari:

Kuulsusetu

Kaasautorid

Minevik