Happyland

I'm just a dreamer, I dream my life away

Võtsin täna raamatukogust tervelt kolm raamatut. Hargla on tõeliselt muhe kirjanik! *Kavatseb kõik tema kirjutatud raamatud läbi lugeda.* "Frankensteini" võisin ka lugemiseks!

Mmh. Aknast näen hetkel kiirabi. Varsti näeb loodetavasti patsienti ka! :p *Sadist* Vilkurid! Sinised vilkurid! Undamist ei ole. :p

Ahjaa. Kirjutama hakkasin ju igavusest. Tegelikult ei olegi enam igav, sest avastasin Rokiklubi koduka! :p Vaatasin just tulevasi üritusi... Homme on "Hair metal Event". Vaatasin kohe mis täpsemalt on see kahtlane metali liik. :D Tegu on liibuvates riietes ja suuurte soengutega onudega, kes vist oskavad ka laulda. :p Aga asjal on mingil põhjusel juures perversne noot. Hetkel ei ole see tähtis, sest sinna ma nagunii minna ei kavatse. Esineb "Gang Bang Cafe". Well. Perversne noot muutus just domineerivaks.



Laupäeval on seal veel sürrim üritus. Motorokk ja mootorratturid. Well. Seal on kahtlasema nimega bänd "Ime ilus tüdruk". Üldse, huvitavad asjad on seal kirjas. Kunagi kauges tulevikus esineb St. Rock ka. Neil on tsikk lauljaks! *Sai just natuke targemaks*.

Kurat! Unustasin õigel hetkel aknast välja vaadata. Kiirabi on läinud! Ilmselt võeti inimene kaasa. Well. Enam ei paistagi aknast midagi ägedat. Mutikesed situtavad/kusetavad oma penisid, autod sõidavad ja aknast võib näha teiste majade tulesid. Tähendab, ruloo on all ja ma saan välja vaadata ~30 cm suurusest alast.

Puudega koera, puud ega koera, praak mutt.

Naljakas on olla. *Keefirist purjus.* :D

1 kommentaari:

Hair metal on ju kõige tavalisem glämm. Mötley Crüe, Twisted Sister, Quiet Riot jne. tegid selleist muusikat. Aganoh 80. ongi gei :D

Kuulsusetu

Kaasautorid

Minevik