Happyland

I'm just a dreamer, I dream my life away

Tahaksin pikalt kirjutada. Kahjuks (õnneks?) ei ole vahepeal midagi piisavalt lahedat ja märkimisväärset juhtunud. Enamus asju jätkub vanaviisi ja see on (vist) hea. Ma ei taha hetkel enam ühtegi kardinaalset muutust, sest rahulik ja ilus elu on tegelikult kuramuse mõnus. Igati turvaline on olla.

Well, vahepeal on jutunud seda, et me oleme palju Urus olnud (ebatavaline, eks). Lisaks olen suhteliselt loobunud rollimängudest (vähemalt mängijana) mõneks ajaks. Augustis on kaks mängu, kus olen GM. Sinna on veel nii palju aega, et ilmselt suudan vahepeal olla ka suvaline ja mõttetu PC. Ma ei ole kuigi vaimustatud NPC rollidest, millest ühega tekkiski vahepeal probleeme.

Täna pidanuksin minema kontserdile. Unustasin selle sootuks ära. Ups. Ema tuletas (16 minutit kestnud) kõnes seda meelde. Naljakas. Äärmisel juhul lähen reedel Otepääle, aga vaevalt. Ei taha üksinda. Tegelikult ei ole Kosmikud (ja Metsatöll) seda üldse väärtki. Voh!

Vanaema ajab mind lihtsalt hulluks. Karjumisest on villand... ta võiks sellest ometigi saada aru. Aga ei... Ilmselt ei paranda tema käitumist/suhtumist miski. Mind ei saa selles süüdistada. Ausalt.

Ah, elu on üsnagi ilus.

Head ööd! :)

0 kommentaari:

Kuulsusetu

Kaasautorid

Minevik