Happyland

I'm just a dreamer, I dream my life away

Neljapäev- chillisin kella viieni hommikul arvutis. Ärkasin kell kaheksa ja tegelesin veel paari pisiasjaga ... seejärel laagrisse (teise Eesti otsa). Laagris oli ainult üks hea asi ... ma sain öösel vabalt liikuda ringi (ja meri on õhtul/öösel) väga ilus. Magama roomasin kunagi kell kolm ... seda ka kahe tibi vahele. Muide, laagris olid peaaegu kõik piffid!

Reede - Hommikul selgus, et üks tibin oli läinud kuttidega kaasa ja ei olnud tagasi jõudnud. Muretsesid siis kõik tema pärast (õpetajad ei saanud õnneks teada). Ilmus tema siis kella üheksaks kohale kenasti. Sõitsime veel natuke niisama ringi ja siis koju ... läksin Viljandisse ja chillisin seal kella kümneni. Pärast isaga koos koju ja magama sain jälle kunagi ühest ... pesemine oli ka väga mõnus.

Laupäev - Ärkasin hommikul kuuest ja kihutasin rongiga Tartusse. Annelinna jõudsin hommikul ja siis kohe edasi Taevaskotta - LARP! Deem, ma olin mängu ajaks juba nii surnud, et ei suutnud eriti midagi teha ... magamata olla ei ole lahe. Mängule järgnes niisama istumine (ja joomine). Öösel sai käidud kõige lähemas asulas poes ... miks sai ometigi viina ostetud? ... jätkaasime läbustamist. Magama vajusime neljakesi kuhugile sipelgapesa lähedale kahest. Nelja peale 2 magamiskotti ja 2 keepi.

Pühapäev - Ärkasin kunagi kell neli. Curu seletas midagi seadustest ... mul oli sellest suht suva ja magasin edasi ... päike paistis peale ja soe oli :P Lõplikult sai ärgatud kaheksa paiku ja siis grillima. Sellele järgnes Tartusse sõitmine. Ma sain lõpuks pesema ka! :D Magama ... kell seitse õhtul ärkasin uuesti ... magasin vähemalt viis tundi järjest.

Kassipojast - tema on täielik kiusukott ja tal on hetkel väga palav :P Magab laual ja ei liiguta ennast enam. Natuke aega tagasi magas ta voodil ... selili ... käpad püsti.

0 kommentaari:

Kuulsusetu

Kaasautorid

Minevik