Happyland

I'm just a dreamer, I dream my life away

Vedelen voodis ja ootan und.


Täna leidsin uuesti kinnitust sellele, et inimesed on "ilusad" ja "head". Kohati ajab lausa südame pahaks mõte sellest, et mõni inimeseloom suudab olla nii lõpmata alatu ja tülgastust tekitav. Miks ise ei märgata eneste silmakirjalikkust? Kas ei taheta lihtsalt märgata? Kuidas saab elada ilma enese tegusid ja mõtteid analüüsimata? Ilmselt siis mõni inimene saab ... või lihtsalt puudub võime näha enese ninakarvadest kaugemale. 
Natuke kahju muidugi, et mitte alati ei saa kõiges religiooni süüdistada. Vahel on asi kasvatuses ja väheses lugemuses (Cosmopolitanid ja Kroonikad ei lähe arvesse). 

Aitab. See, et ma inimloomuse osas kriitiline olen peaks kõigile niigi selge olema. Aye!

Igatahes, eile avastasin enda jaoks "uue" mängu. Nimelt, hakkasin lõpuks ometi Diablot mängima. Tundsin siin juba rõõmu, et mäng saab kohe-kohe läbi. Selgus, et tuleb veel 4 vms taset. FAIL. Pean ilmselt mängimise lükkama kaugemasse aega. "Hingede öö" tahab lugemist. Ahjaa, tänane tripp raamatupoodi lõppes kahe ostetud raamatuga. "Ma langesin esimesel sõjasuvel" ja "Viimaste sõnade leksikon" täiendavad mu tagasihoidlikku riiulit. Eraldi teema on mõistagi see, et millal neid lugema hakkan ... kohustuslik kirjandus on eelisjärjekorras. 

Loodetavasti õnnestub kolmapäeva hommikul uisutama ka minna. 

Järgmisel nädalavahetusel on Fyerellal. Pean midagi kostüümiga seoses nuputama... transpordi osas ka. Kilingi-Nõmme on põrgulikult kaugel! :/ Üks võimalus oleks pakkida asjad ja asuda reedel kohe pärast kooli hääletama. Külmavares olemine keerab selle mõtte ilmselt nässu. Ah, aega on selle kiire asjaga. Suvalise mängu puhul ma ei vaevuks minekule isegi mitte mõtlema ... aga see on Fyerellal + meil on hästi tore kamp. ^^


Unimüts läheb nüüd magama. 

0 kommentaari:

Kuulsusetu

Kaasautorid

Minevik