Happyland

I'm just a dreamer, I dream my life away

ehk Uku isiklik katastroof.

Aprill on juba pooleldi läbi ja kevad ammu käes. Aeg möödub kohutavalt kiirusel ja varsti (kui õigesti mäletan 20. aprillil) saab Adi emaks. Kunagi sai Inwega käidud Põlvas Adit külastamas ja järgmisel päeval Juuniorile edasi liigutud. Ah, see oli umbes 2 aastat tagasi! Hämmastav! Kalanäod ja Legolas. Ohjah. Ajasime siis minu larbi tegelasele nime taga... tulemuseks oli Hyght. Lol.

Täna käisin jälle trumme õppimas. Merka on naljakas. Kevinist ei maksa rääkidagi. Agajah, täna olid kahtlased noodid (millele ma suht kähku pihta sain) ja samal ajal ahistas Merka Daleiost. :P Kõrval ruumis tegi miski Tartu noortebänd proovi (tegu oli miski Merka lemmikuga). Täitsa kobedat muusikat tegid (kuigi laulja laulis vahel mööda). Njah, trummid on head. Lugesin enne ajaviiteks foorumist trummarite äpardustest. Naersin maniakaalselt. :P

Täna oli Uku siin. Multikad ja aktiivne nolife. :P Nic on ikka vene keeles. Kurat küll. Tahan normaalseid multikaid (loe: Käsnakallet) arusaadavas keeles. Ohwell. *Uriseb* Uku on viimasel ajal kuidagi rõõmsamaks muutunud... või mulle ainult tundub nii? *Vajub mõttesse* Mõnusalt rahulik on.

Homme (või kunagi tulevikus) on Must Missa Tartus. Tahaks vist isegi. Laagris neid ju sellel suvel (väidetavalt) ei ole. Laager ilma Musta Missata?! Nagu. WTF ju. :P Loodetavasti Metsatölli ka ei tule (Vabandust, Dani). ^^

Head ööd!

Võililled õitsevad!

1 kommentaari:

Anonüümne ütles ... 12:55 AM  

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Vinho, I hope you enjoy. The address is http://vinho-brasil.blogspot.com. A hug.

Kuulsusetu

Kaasautorid

Minevik