Happyland

I'm just a dreamer, I dream my life away



Hetkel ma küll igavesti elada ei taha. Magada tahaksin hoopis. Kahjuks on see hetkel välistatud ... seega kuulan head muusikat.

Laupäeva hommikul natuke pärast viit ärkamine ei ole normaalne. Kiusatus leida kusagilt unerohtu leida ja uuesti magama kerida on suur. Kahjuks eeldaks see kesklinna kõndimist ... seal on ainus 24h avatud apteek. Samas, unerohi pole vist käsimüügis ka. Igatahes, ma istun üles sest (allergiline) nohu on ... ja siis ma kasutasin nohurohtu ja nüüd on mul kurk põrgulikult valus. Valuvaigistist ei ole piisavalt kasu, sest see ei võta nohu ära ja valu on ka veel alles. Igatahes, halb algus kenakesele kevadpäevale.

Üllataval kombel on hetkel msnis tervelt 2 inimest. Vähemalt üks neist on meelelahutuslik. Yay!

Okei, kell on juba kuus läbi. Uuesti magama jäämisest ei tule ilmselt midagi. Õhtune dragon feilib vist ka ära, sest selleks ajaks olen surmväsinud ja vihkan maailma. Samas, alati on olemas suhkur ... ja suhkur hoiab ärkvel. Motivatsioon ka, aga suhkur on lihtsamalt leitav.

Homme lõppeb maailm. Surnud tõusevad haudadest jne.
Zombie apocalypse
On mida oodata.
Kas Sinul on relvad valmis? Oled Sa varunud piisavates kogustes toitu ja halbu pornoajakirju? On su kass toidetud ja rahulolev?!

Ma parem lõpetan hetkel kirjutamise.

Mõnnat laupäeva (ja homset maailalõppu)!

0 kommentaari:

Kuulsusetu

Kaasautorid