Happyland

I'm just a dreamer, I dream my life away

Vampiirikalt tagasi. Tore oli (kuigi peaksin Terryt ja Morti peksma, sest nad rikkusid minu jaoks mängu päääris põhjalikult ära. Nagu, Elizabeth ilma kroonita. Lame!). Ohwell. Järgmisel korral olen targem ja ei eelda, et keegi teine minu eest midagi kaasa võtab.

Kuninganna Elizabeth jäi vaikseks ja märkamatuks. Kuigi tegi salamisi palju pahandust. :P Kust tuli välja, et Luther on kohal? :D Muidugi on selle taga Elizabeth ja isiklik vaen. Kes meist siis ei oleks pahur põrgusse saatmise pärast? Egle oli Lutheri naisena vahva. Ta oli nii sobiv sellesse rolli... väike mässaja. xD

Die tegelane oli OMFG. :D Nagu, eriagent. Ta ajas ennast nii kenasti turistina läbi ja ma jäin seda päris põhjalikult uskuma. :D Ainus kahtlus tekkis lõpus... ta ei läinud Salomoni kutsuma kui paluti. Agajah. Lahe.

Liilia oli võimas. :D Ta suudab mind iga kord oma tegelasega siiralt üllatada. Tema tegelane oli ainus keda Elizabeth üldse usaldada julges... kui Salomoni välja arvata. :P Tõeline daam peabki nõudlik olema!

Kõik olid omamoodi võrratud. Ülo mängimas Lutherit... tema näoilme oli nii geniaalne kui Liilia teda keset rahvast nimepidi kõnetas. Hihi.

Ah, elu on ilus.

Elizabeth I

PS. Veel häid mänge.

Esimesed pildid on juba üleval. ^^
http://www.elesgal.eu/vampiir2/
Tahaks juba Die fotosid näha... *Ootab "kannatlikult"*

Homme alles lõunaks tööle. Yeah!
Kellel on 11 juuni palgapäev? *Mwahahahaaaaaaa!*

Kui veab saan nädalavahetusel maale. ^^
Teisipäeval ei tule trummidest midagi välja... 12h tööd. Vist. :D

Pohmakas (ja mitte alkoholist). ;)

1 kommentaari:

Anonüümne ütles ... 9:59 PM  

Howdy! This post couldn't be written any better! Going through this post reminds me of my previous roommate! He constantly kept talking about this. I will forward this post to him. Pretty sure he'll have a great read.
Thank you for sharing!

my blog post; smaug

Kuulsusetu

Kaasautorid